Over ons / Tarieven

Tarieven per 1 januari 2021 :

Hieronder vindt u een lijst van prestatiecodes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse zorgautoriteit. De tarieven gelden van 1 januari tot en met 31 december 2021.

www.hettandartstarief.nl

Voor protheses, frames, kroon en brugwerk werken wij samen met de volgende tandtechnische laboratoriums:

Tandtechniek van Ineveld

Pluymen Dental Heerlen

Natuurlijk krijgt u van te voren een prijsopgave bij een behandeling die naar verwachting meer dan 250,- euro kost. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent.

Links:

Tarieven- en prestatielijst voor mondzorg

Wij attenderen u erop dat bij het niet tijdig annuleren van uw afspraak (binnen 24 uur) wij ons genoodzaakt zijn kosten in rekening te brengen.

Tandarts Quaedvlieg staat ingeschreven in het landelijke kwaliteitsregister (KRT), het BIG-register en is geregistreerd bij diverse beroepsverenigingen.

Ook is zij aangesloten bij de Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT).

Indien u een klacht heeft, vernemen wij dat graag van u, zodat we samen tot een adequate oplossing kunnen komen. Wij zijn aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.tandartsennet.nl

Contracten zorgverzekeraars

Tandartspraktijk Quaedvlieg heeft ervoor gekozen om geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. De reden hiervoor is dat uw tandarts graag met u, de patiënt, de behandeling bepaalt en niet afhankelijk wil zijn van de motieven van een verzekeringsmaatschappij met of zonder winstoogmerk.

Met een restitutie zorgpolis heeft u altijd vrije keuze van zorgverlener. Een Natura zorgpolis kan er voor zorgen dat u minder vergoeding van uw verzekeraar ontvangt.